Warming-up 3B | sv Houtwijk hoopt op winst, Lyra gastheer Laakkwartier

Zes treffers afgelopen zaterdag bij twee duels in de derde klasse B. En ook nog evenwichtig verdeeld. Zowel Schipluiden – sv Houtwijk als Duindorp SV – Verburch eindigden in een 3-3 gelijkspel. sc Monster won in Maasland met 0-2 van MVV’27.

Tekst: Hans Kulk

Koploper sc Monster ontmoet zaterdag in eigen huis Zuid West DH. De Haagse ploeg van Jilali Laari, die dit seizoen eindelijk weer voor de punten mag spelen, krijgt het zwaar tegen de titelfavoriet in 3B. Op sportpark Zonneveld hoopt Richard Douw (foto), hij neemt aan het eind van dit seizoen afscheid van sv Houtwijk, met zijn elftal weer eens te winnen. MVV’27 komt in Den Haag op bezoek. Een streekderby in Poeldijk waar Verburch de degens kruist met Schipluiden.

Afrekenen

Het goed presterende LYRA, zes punten uit twee duels, is gastheer voor Laakkwartier, dat afgelopen weekend verloor van Te Werve (0-2). De Rijswijkers, getraind door Huib van Oostrom Soede, moeten met het Wateringse KMD zien af te rekenen. Het laatste duel in de derde klasse B gaat tussen Naaldwijk en sv Madestein. Duindorp SV is dit weekend vrij van competitieverplichtingen.

Lees verder