Warming-up zaterdag 3A/C/D | Interessant duel tussen Oliveo en Ariston’80

Zowel DWO (3-0 tegen Sporting Leiden) als Blauw Zwart (4-2 tegen Stompwijk’92) doen het goed in de derde klasse A. SEP wacht in 3C nog altijd op haar eerste overwinning. VDL is de competitie in 3D in mineur gestart.

Tekst: Hans Kulk

3e klasse A

Blauw Zwart speelt zaterdag een uitduel bij Koudekerk, dat ook goed aan de competitie is begonnen. Het verschil is slechts één punt in het voordeel van de blauw-zwarte formatie uit Wassenaar. DWO gaat op bezoek bij het nog puntloze Alphen, terwijl het tot dusver tegenvallende Stompwijk’92 in eigen huis aantreedt tegen FC Oegstgeest.

3e klasse C

SEP wacht nog altijd op haar eerste overwinning. De ploeg van Marcel de Letter verloor afgelopen zaterdag opnieuw: 4-0. Ariston’80 verspeelde haar eerste punten in de competitie tegen CKC: 3-3.

Twee derby’s dit weekend in de derde klasse C. En in beide gevallen gaat het tussen een ploeg uit Delft en Pijnacker. DHL ontvangt namelijk DSVP, terwijl Ariston’80 – het team van trainer Martin de Graaf (foto) – op bezoek gaat bij Oliveo. Vooral het tweede duel is op het oog interessant aangezien beide ploegen nog niet hebben verloren. Spanning verzekerd op sportpark De Groene Wijdte. SEP hoopt op sportpark Tanthof haar eerste overwinning binnen te slepen. Er zal dan wel van Soccer Boys uit Bleiswijk gewonnen moeten worden.

3e klasse D

VDL is de competitie in 3D in mineur gestart. Nul punten uit drie duels en een doelsaldo van min zeven. Komend weekend spelen de Maassluisenaren een thuiswedstrijd tegen OVV uit Oostvoorne, dat inmiddels al zes punten heeft verzameld in de drie gespeelde wedstrijden. Een zware kluif derhalve voor Henk Salari en consorten.

Lees verder