Warming-up zaterdag 1B | VELO verdedigt ongeslagen status bij Forum Sport

Sinds afgelopen weekend weet Wippolder ook weer wat verliezen is. De ploeg van Mark Moen ging op eigen veld met 1-2 onderuit tegen sv Den Hoorn, dat daardoor nog steeds zonder puntverlies is. Ook VELO en Die Haghe ‘zitten’ nog op een 100% score.

Tekst: Hans Kulk

De koplopers in 1B moeten ook dit weekend weer volop aan de bak. VELO gaat op de rand van Den Haag en Voorburg op bezoek bij Forum Sport, de huidige ploeg van Bas Steffens. VELO-trainer Kevin van der Geest (foto) gaat weer voor de volle buit. Die Haghe reist af naar Zoetermeer, waar het duel met DSO wordt gespeeld. Bert de Best tegen Marcel Koning. Welke Scheveningse trainer pakt de volle buit? sv Den Hoorn is zaterdagmiddag gastheer voor sv Nootdorp. Houden de drie koplopers hun ongeslagen status vast of zijn de eerste haarscheurtjes zichtbaar?

Herpakken

Wippolder, dat 25 wedstrijden op rij won, moet zich na de 1-2 thuisnederlaag tegen sv Den Hoorn weer zien te herpakken. Ver reizen hoeft het elftal van Mark Moen zaterdag niet. DHC, ook uit Delft, is namelijk de tegenstander. De ploeg van John de Letter heeft het tot dusver heel erg zwaar in de eerste klasse. Niet gek natuurlijk met een geheel nieuw team. Normaliter zijn Moen en consorten dit weekend een maatje te groot voor de groen-zwarten.

Penarie

Ook VUC zit in de penarie. Drie duels zonder punten. Kan de ploeg van Rob de Lange haar eerste punten bijschrijven na het weekendbezoek bij Valken’68? In Voorschoten, op sportpark Adegeest, ontvangt het goed presterende Voorschoten’97 HVV, dat afgelopen weekend haar eerste duel won van DHC (4-1). Het laatste duel in deze klasse gaat tussen sv Honselersdijk en het gepromoveerde UVS.

Lees verder