HAAGLANDEN VOETBAL LANGS DE LIJN

Dit weekend competitieduels in alle divisies en klassen in het amateurvoetbal. Natuurlijk volgt Haaglanden Voetbal de clubs weer op de voet en zijn wij present met verslaggever en/of fotograaf of besteden wij ruim aandacht aan speciale duels.

VRIJDAG

Keuken Kampioen Divisie

NAC Breda – ADO Den Haag

ZATERDAG

Zaterdagcompetitie

Scheveningen-Excelsior Maassluis, FC ’s-Gravenzande-Smitshoek, Valken’68-VUC, Voorschoten’97-HVV, DHC-Wippolder, sv Den Hoorn-sv Nootdorp, sv Honselersdijk-UVS, Forum Sport-VELO, DSO-Die Haghe, FC Skillz-CION, RKDEO-Concordia, CWO-Vitesse Delft, HVC’10-SVC’08, sc Monster-Zuid West DH, Lyra-Laakkwartier, Oliveo-Ariston’80, DHL-DSVP, PGS/Vogel-RAS en DVV Delft-OFB.

Zondagcompetitie

Westlandia-HBS

ZONDAG

Zondagcompetitie

UDI’19-Quick, TOGB-Baronie, SJC-RKAVV, SVH-FC Abcoude en ADO Den Haag – Ajax (vrouwen)

Dat zijn liefst 26 wedstrijden. Natuurlijk zaterdag en zondag in de loop van de avond de overzichten, verslagen en foto’s op deze website.

Haaglanden Voetbal boven op het nieuws, in Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Delft, het Westland, Midden-Delfland, Zoetermeer en Pijnacker-Nootdorp. Geen ander medium brengt zoveel informatie over het regionale amateurvoetbal met eigen materiaal!

Lees verder