Zaterdag 2E: HMSH opnieuw hard onderuit, nu tegen Berkel

Aan de Vrederustlaan valt er tot dusver weinig te genieten voor tweedeklasser HMSH. De ploeg van trainer Winston Faerber (foto) verloor zaterdagmiddag kansloos van het bezoekende Berkel: 0-4.

Tekst: Hans Kulk

De cijfers spreken boekdelen voor de roodhemden. De duels met RKDEO (0-2), CION (5-0) en Berkel (0-4) werden alle verloren, terwijl het duel met FC Skillz bij een 1-1 stand werd gestaakt. Nul punten uit drie duels, nul doelpunten voor en elf tegen (het duel met FC Skillz is hier niet in meegenomen – red.), het zijn geen cijfers om trots op te zijn. Het zal daarom snel beter moeten aan de Vrederustlaan, de thuisbasis van HMSH.

Code rood

De komende twee weekenden speelt de formatie van Winston Faerber een uitwedstrijd. Komend weekend gaat de hekkensluiter van de tweede klasse E op bezoek bij Westlandia, een week later wordt er ‘afgereisd’ naar Delft waar Concordia de tegenstander is.

Het is code ‘rood’ aan de Vrederustlaan. Punten én doelpunten, beide heeft HMSH (nog) niet. Het tij zal voor Faerber en consorten snel moeten keren.

Lees verder