DEZE WEEK: Haaglanden Voetbal TV

Deze week weer drie TV-programma’s van Haaglanden Voetbal TV op het tv-kanaal van Den Haag FM (vanaf 18.00 uur) én op deze website.

Dinsdag 18 oktober

Oude Glorie aan tafel

Dit keer met Patrick Puister.

Patrick Puister was doelverdediger bij clubs als Wilhelmus, Lens, Rijnsburgse Boys, DSO, Kranenburg en HMSH. Als assistent-trainer bij Richard Douw werkte hij bij HMSH en sv Loosduinen en stond als hoofdtrainer even voor de groep bij sv Erasmus. Bij Scheveningen was hij keeperstrainer. Ook was hij op hoog niveau actief als scheidsrechter. Momenteel runt hij- samen met zoon Jari, doelman bij VELO – Café De Stad in het centrum van Den Haag.

Woensdag 19 oktober

Haaglanden Voetbal Weekend

Ditmaal geen ‘Wedstrijd van de Week’, omdat er hoofdzakelijk wordt gespeeld in de KNVB-beker. Wel aandacht voor het bekervoetbal, het afscheid van oud-VUC-spelers en stafleden van verzorger Bert Molenaar en een vooruitblik op het Haaglanden Voetbal Toernooi met Roland van der Linden. Woensdagavond vindt de loting voor de eerste ronde plaats in ‘De Club’ in het sir Winston Leisure Center.

Donderdag 13 oktober

Studio ADO

Een terugblik op het duel tegen NAC Breda, de bekerwedstrijd tegen Excelsior’31 en een vooruitblik op de ontmoeting van vrijdagavond tegen De Graafschap thuis. En uiteraard interviews vanaf het trainingscomplex in Rijswijk.

Lees verder