DWO houdt succesvolle themabijeenkomst voor jeugdtrainers

Vorige week heeft DWO de eerste themabijeenkomst van het seizoen gehouden voor alle jeugdtrainers van de club. De club was er trots op zoveel enthousiaste jeugdtrainers bij elkaar te treffen.

De aftrap werd gedaan door voorzitter Frans van Munnen: ,,In 2021 is DWO een andere weg in geslagen met de aanstelling van Jean-Louis Da Costa Gomez als Manager Voetbalzaken. In samenwerking met de Technische Commissie is er hard gewerkt binnen de jeugd voor het nemen van de volgende stap. We zijn er nog niet, maar we zijn absoluut op de goede weg. Er heerst eenheid en verbinding en jullie zo hier allemaal te zien, dat maakt mij als voorzitter trots.”

Fotowand

Ook had de voorzitter de eer om de nieuwe fotowand te onthullen. Jean-Louis Da Costa Gomez nam de groep daarna mee in het resterende programma van de avond, waarbij onderdelen als ‘wie is wie?’ binnen de club, hoe staat het met onze jeugd?, wat is nu voetbal? en het volgen van spelprincipes aan de orde kwamen. Ook hield Tim namens fysiotherapieprakijk TiM als gastspreker een interessant verhaal over blessurepreventie.

De derde helft van de zeer geslaagde avond werd afgesloten met de voetbalschoenen aan, voor een 7×7 toernooi.

Lees verder