O23 Divisie 1/3/4 | Forum Sport en RKAVV in balans, FC Zoetermeer haalt uit

In Voorburg kwamen de O23-teams van Forum Sport en RKAVV niet tot scoren. sv Den Hoorn hoefde niet aan te treden tegen FC Boshuizen, dat besloot niet op te komen. FC Zoetermeer boekte een fraaie overwinning op HBSS.

Tekst: Roland van der Linden

1e divisie B

Het gemeentelijke onderonsje tussen Forum Sport en RKAVV eindigde onbeslist en zonder doelpunten. Door het 0-0 gelijke spel heeft Forum Sport, dat de tweede plaats bezet, vier punten achterstand op koploper ASWH. RKAVV heeft maar twee punten minder dan Forum Sport, maar staat in deze spannende klasse op een zesde plaats.

3e divisie C

sv Den Hoorn moest het restant van 62 minuten uitspelen tegen FC Boshuizen. Het duel zou aanvangen met een 5-0 voorsprong voor de Midden-Delflanders. De tegenstander uit Leiden kwam nu echter niet opdraven omdat het te weinig spelers op de been kon brengen.

4e divisie E

FC Zoetermeer versloeg in Rokkeveen HBSS met ruime cijfers. De Schiedammers, die de tweede plaats innamen, werden op een 5-1 nederlaag getrakteerd door FC Zoetermeer. Björn van Heijst opende de score voor de equipe van trainer Ferdy Macnack (foto). HBSS kwam nog wel op gelijke hoogte maar zag FC Zoetermeer daarna vier keer scoren via Caspar Buurman (2x), JD Obiana en Olav Schrijver. De thuisploeg neemt nu de tweede plaats in, maar HBSS heeft nog steeds de minste verliespunten in 4E.

 

Lees verder