DEZE WEEK: Haaglanden Voetbal TV

Deze week weer drie TV-programma’s van Haaglanden Voetbal TV op het tv-kanaal van Den Haag FM (vanaf 18.00 uur) én op deze website.

Dinsdag 25 oktober

Oude Glorie aan tafel

Dit keer met René Pas

René Pas begon in de jeugd bij ADO in het Zuiderpark. Speelde in zijn jeugdjaren met spelers als Theo van den Burch, Aad Mansveld, Harry Vos. Later maakte hij deel uit van de selectie met onder meer de trainers Ernst Happel en Vaclav Jezek. Als speler maakte hij onder meer de trip mee van enkele weken door de USA.

Na zijn actieve voetballoopbaan was hij trainer bij onder meer VUC, Verburch, Laakkwartier en Die Haghe.

Woensdag 26 oktober

Wedstrijd van de Week

Deze week extra aandacht voor een Westlandse streekderby in de zaterdag derde klasse C. KMD is in Wateringen gastheer van Lyra. Aan het woord komen trainer Dennis Roerade van KMD en aanvoerder Robin Vijverberg van Lyra. Wij bespreken het duel ook met onze analist Pieter Donath, die tevens de voorspelling doet van een zestal amateurduels uit de regio.

Donderdag 27 oktober

Studio ADO

Een terugblik op het duel tegen De Graafschap, maar vooral vooruitkijken naar de ontmoeting van komende vrijdag, uit tegen Helmond Sport, de club waar momenteel Tom Beugelsdijk actief is.  Uiteraard ook interviews vanaf het trainingscomplex in Rijswijk.

 

Lees verder