Warming-up zaterdag 4A-C | Topduel op Madestein tussen GDA en BMT

In 4A gaat BSC’68 op bezoek bij Meerburg. In poule C staan veel interessante duels op het programma. In Rijswijk bestrijden plaatsgenoten Semper Altius en Vredenburch elkaar. Gaat BMT langs bij GDA en mag Quintus aantreden tegen sv Erasmus.

Tekst | Roland van der Linden

4e klasse A

BSC’68 is de enige vertegenwoordiger van deze regio in 4A en bezet de vierde plaats met twee punten achterstand op koploper Zevenhoven. De club uit Benthuizen zal het niet makkelijk krijgen tegen Meerburg, dat nog geen florissante start van de competitie kent.

4e klasse C

PGS VOGEL begon opmerkelijk goed aan de competitie met vier zeges en maar één tegentreffer. Tegenstander Quick Steps was minder fortuinlijk en kon pas één overwinning laten bijschrijven. Het duel wordt gespeeld aan de Nijkerklaan.

Ook BMT verloor nog geen punten, maar heeft een zwaar uitduel voor de boeg tegen GDA. De Loosduinse equipe van trainer Robin den Dulk (foto) zal alles op alles zetten om de positie van BMT overnemen. GDA staat nu op een derde plaats.

Omhoog

DUNO heeft de blik omhoog gericht en zal VCS in een uitduel moeten verslaan. In Kwintsheul moet Quintus nog het verloren terrein inhalen. Het sterke sv Erasmus moet het slachtoffer worden van de Westlandse dadendrang. sv Loosduinen aast op haar tweede seizoenzege en zal aan de Albardastraat RAS over de knie willen leggen. De thuisploeg staat naar puntaftrek op 1- punt.

HPSV en ODB konden beide tot nu toe nog niet imponeren en kunnen het juiste pad vinden met een overwinning in het Zuiderpark. In Rijswijk komen de plaatsgenoten Semper Altius en Vredenburch elkaar tegen in het strijdperk.

 

 

Lees verder