Warming-up zaterdag 3B | Te Werve mag het waarmaken tegen Naaldwijk

Ook in de derde klasse B mogen de spelers weer in competitieverband aan de bak. De top drie bestaat op dit moment uit Sportclub Monster (10 uit 4), Lyra (9 uit 4) en Te Werve (9 uit 4). sv Madestein staat laatste met -3 uit 2 duels.

Tekst: Hans Kulk

Het meest in het oog springende duel is de wedstrijd tussen nummer drie Te Werve en nummer vier Naaldwijk (7 uit 3). In Rijswijk zal de ploeg van Huib van Oostrom Soede (foto) vol aan de bak moeten om de punten in eigen huis te houden. Koploper Sportclub Monster reist af naar de Jan van Beersstraat waar Laakkwartier, het domein van good-old Bram Poons, de tegenstander is.

Driepunter

Nummer twee Lyra heeft ook geen gemakkelijke wedstrijd voor de boeg. De ploeg uit De Lier van Pim van der Hoorn hoopt in Wateringen op een driepunter tegen KMD. In Maasland speelt Verburch, het elftal van John Zuijderwijk, tegen MVV’27. De Poeldijkers hebben pas twee duels in de derde klasse B gespeeld. De oranjehemden zagen hun wedstrijd met sv Madestein gestaakt worden, daarnaast waren Zuijderwijk en consorten ook een weekend vrij.

Thuisduel

Voor Duindorp sv, dit seizoen gecoacht door Martin Abbenhuis, wacht het thuisduel met hekkensluiter sv Madestein. Het laatste duel gaat, aan de Beresteinlaan, tussen sv Zuid West DH en sv Houtwijk, de ploeg van de aan het eind van dit seizoen vertrekkende Richard Douw. Schipluiden is dit weekend vrij van competitieverplichtingen.

Lees verder