Warming-up zaterdag 1B: VUC wil tegen DSO bekersucces vervolgen

Na een weekend bekervoetbal staat zaterdagmiddag alweer de vijfde speeldag in de eerste klasse B op het programma. Waren er twee weken geleden nog drie koplopers zonder puntverlies, inmiddels is dit gereduceerd tot nul. VELO speelde gelijk, Die Haghe en sv Den Hoorn verloren.

Tekst: Hans Kulk

Die Haghe moet zich na twee nederlagen op rij, óók in de beker verloor de ploeg van Marcel Koning, zaterdag zien te herpakken tegen Forum Sport, waar Bas Steffens als trainer terugkeerde. Koploper VELO (tien punten uit vijf duels) ontvangt in Wateringen sv Honselersdijk, dat nog zoekende is naar de vorm van vorig seizoen.

Hoop

Voor sv Den Hoorn wacht in Leiden, op sportpark Kikkerpolder het duel met UVS. VUC won afgelopen weekend haar eerste duel van het seizoen. Voor de beker werd Brielle nipt verslagen: 3-2. Rob de Lange (foto) en consorten hopen op eenzelfde resultaat tegen DSO, dat zaterdag op sportpark Het Kleine Loo op bezoek komt. De mannen van Bert de Best zijn gewaarschuwd.

Pittig

In Valkenburg wacht Voorschoten’97 een pittig uitduel met Valken’68. Het nog puntloze DHC, getraind door John de Letter, snakt naar een positief resultaat tegen het thuisspelende sv Nootdorp. Wippolder versus HVV, op sportpark Pauwmolen in Delft, is het laatste duel in deze enerverende eerste klasse.

Lees verder