Bas Nijhuis en Serdar Gözübüyük op Nationale Sport Vakbeurs

Volgende week woensdag is het zover, de 11de editie van de Nationale Sport Vakbeurs in Evenementenhal Gorinchem (10.00 – 17.00 uur).

Tijdens de beurs zijn ook Bas Nijhuis en Serdar Gözübüyük aanwezig om te spreken over de gezonde sportkantine. Zij hebben zich sinds kort verbonden als ambassadeur aan Vullen of Voeden / de Bewuste Kantine van Lili Genee Pirayesh.

Nijhuis en Gözübüyük staan op het hoofdpodium van de beurs (aanvang 11.00 uur) o.a. stil bij het belang van een gezonde sportkantine, waarbij de geliefde vette hap zeker niet wordt verbannen. Daarnaast zullen zij een quiz met het aanwezige publiek afnemen, waarbij leuke prijzen gewonnen kunnen worden.

SUCCESCASE

Verder wordt er gesproken over de succescase van de bewuste kantine, die momenteel is geïmplementeerd in Gemeente Barendrecht en diverse bijbehorende sportclubs. Lili Genee Pirayesh, Miranda de Hoop (Wethouder Social Domein en Welzijn gemeente Barendrecht) en de voorzitters van voetbalvereniging Heerenveen, korfbalvereniging Vitesse en tennisvereniging Barendrecht bespreken waarom deze aanpak zo goed werkt en urgent is. Bij de betreffende clubs heeft het namelijk mooie resultaten opgeleverd: niet alleen tevreden eindgebruikers/clubleden die op deze manier makkelijker een gezonde keuze maken zoals hoort bij deze tijd, maar ook een verhoogde omzet en betrokken clubleden.

GRATIS TICKETS

Wil je deze inspirerende sessie ook gratis bijwonen? Kom dan volgende week woensdag naar de Nationale Sport Vakbeurs en registreer je HIER nu voor gratis toegang.

Lees verder