Zaterdag 3B: Verburch scoort nog driemaal in restant tegen sv Madestein

Het duel tussen Verburch en sv Madestein was op zaterdag 1 oktober bij een stand van 4-0 in het voordeel van Verburch in de 40e minuut gestaakt. Spelers en staf van sv Madestein liepen van het veld vanwege vermeende racistische opmerkingen.

De tuchtcommissie heeft inmiddels sv Madestein drie winstpunten in mindering opgelegd wegens het speelveld verlaten zonder toestemming van de scheidsrechter. Dinsdagavond is het duel uitgespeeld onder leiding van scheidsrechter Martin Hooijer.

Leed

In de laatste vijf minuten van de eerste helft werd er niet gescoord, maar reeds na zes minuten (51e minuut van de gehele wedstrijd) wist Revy Verbeek het eerste doelpunt voor de thuisploeg te scoren, dat daarmee op een voorsprong van 5-0 kwam. Een kwartier voor tijd schoot Ilhan Şentürk het halve dozijn treffers vol: 6-0. Het leed was nog niet geschied voor sv Madestein, want zes minuten voor tijd verschalkte ditmaal Serkan Tuzlacik de doelman van sv Madestein. Daardoor kon de ploeg van trainer John Zuiderwijk (foto) met een 7-0 overwinning van het veld stappen.