Trainer Henk Salari bezig aan laatste seizoen bij VDL

Trainer Henk Salari (foto) zet aan het eind van dit seizoen een punt achter zijn vijfjarig verblijf bij VDL in Maassluis. De in het amateurvoetbal ervaren coach stopt mogelijk helemaal met het trainersvak, maar wil de definitieve beslissing daarover pas later nemen.

Salari, geboren en getogen in Schiedam, wordt in maart 63 jaar en zit al tientallen jaren in de dug-out en enkele keren per week in weer en wind op het trainingsveld. Daarnaast is hij als zelfstandig steigerbouwer elke dag in de bouwwereld met zware arbeid bezig. Tussen de bedrijven door liet hij in zijn VDL-periode ook nog even een nieuwe knie plaatsen en was hij na een ingrijpende operatie weer heel snel op het veld terug.

Nadenken

,,Ik moet gaan nadenken of ik straks nog verder wil. Voetbal is mijn grootste hobby en het is geweldig om met zo’n spelersgroep bezig te zijn. Maar ik heb het nu wel heel veel jaren gedaan. Ik ben altijd lang bij clubs gebleven en heb nu ook bij VDL straks vijf seizoenen erop zitten. Dan is het ook weer mooi geweest en door het vroeg aan te geven geef ik de club de ruimte om een opvolger te vinden’’, zegt de oud-prof.

Lees verder