Lokale driehoek geeft ADO Den Haag verruiming kaartverkoop

ADO Den Haag mag van de lokale driehoek een volgende stap zetten als het gaat om verkoop van toegangskaarten voor thuiswedstrijden in het Bingoal Stadion.

Ook Clubkaarthouders hebben vanaf de wedstrijd ADO Den Haag – VVV Venlo (komende vrijdag) weer de mogelijkheid om een kaart aan te schaffen voor thuiswedstrijden van ADO Den Haag.

Dit is het vandaag genomen besluit vanuit de lokale driehoek. Van Clubkaarthouders zijn NAW-gegevens bekend, zodat duidelijk is wie zich in het stadion bevinden tijdens de wedstrijd. Zowel supporters als diverse geledingen binnen ADO Den Haag hebben een belangrijke bijdrage geleverd aan dit uiteindelijke besluit. Achter de schermen is hard gewerkt en zijn belangrijke stappen gezet. Een verdere normalisatie van voorwaarden is mede daardoor nu een feit.

Inkomsten

,,We zijn dan ook verheugd dat Clubkaarthouders, na lang wachten, eindelijk weer de mogelijkheid hebben om kaarten voor thuiswedstrijden van ADO Den Haag aan te schaffen”, laat de club weten in een persbericht. ,,Ondanks deze volgende stap zijn we er echter nog niet. Ook de huidige beperkingen hebben grote invloed op de inkomsten en raken ADO Den Haag nog altijd hard en verruimingen kunnen worden teruggedraaid als het onverhoopt weer misgaat. Wel is het een belangrijke stap om het Bingoal Stadion weer de ontmoetingsplek te laten zijn voor iedereen die ADO Den Haag écht een warm hart toedraagt.”

Extra ID-controle

Bij de toegang tot het Bingoal Stadion zal de komende thuiswedstrijden een extra ID-controle van toepassing zijn. De naam waarmee een toegangskaart wordt aangekocht, dus de naam waarop de clubkaart geregistreerd staat, dient overeen te komen met de naam op het legitimatiebewijs.

Lees verder