Warming-up zaterdag 5B-C: GSC ESDO wil druk op ONA blijven houden

In 5B mag GSC ESDO proberen in het spoor van koploper ONA te blijven. De Goudse ploeg treft SVO Buytenpark als tegenstander, terwijl GSC ESDO het opneemt tegen Toofan. DVC speelt een uitduel bij Wanica Star.

Tekst: Roland van der Linden

SVO Buytenpark is de zesde ploeg die mag proberen om ONA de eerste punten af te pakken. De mannen van trainer Francis Janse (foto) gaan op bezoek in Gouda. GSC ESDO heeft maar twee punten achterstand op ONA. In een Haags onderonsje is Toofan de tegenstander van de nummer twee van de ranglijst.

Herpakken

DVC leed vorige week haar eerste nederlaag in een rechtstreekse confrontatie met ONA. De Delftse ploeg hoopt zich ter herpakken in het duel met Wanica Star. Quick doet ook nog mee in de top. De Haantjes spelen hun thuisduel tegen Moordrecht op vreemde bodem. Het duel in Moordrecht vangt al om 12.00 uur aan.

Duw

REMO bindt de strijd aan met Gouderak. Een overwinning op Sportpark De Verademing zou de Hagenaars een flinke duw de middenmoot in geven. In het Zuiderpark staat de burenruzie tussen WIK en HDV op het programma. Het WIK van trainer Geoffrey van Loenen is de favoriet in dit duel. De Ster boekte pas één overwinning dit seizoen tegen ASW liggen er goede kansen om dit aantal te verdubbelen.

 

Lees verder