Warming-up zaterdag 4D-E: FC Zoetermeer en RVC Celeritas om tweede plek

In 4D verdedigt Graaf Willem II VAC haar koppositie tegen Bolnes. Vlak achter de lijstaanvoerder staan FC Zoetermeer en RVC Celeritas. Beide teams ontmoeten elkaar in Rokkeveen. Maasdijk speelt een topduel tegen Hermes DVS in 4E.

Tekst: Roland van der Linden

4e klasse D

Graaf Willem II VAC heeft op doelsaldo de leiding in handen in 4D. De formatie van trainer Jan de Jong neemt het in een uitduel op tegen middenmoter sv Bolnes. FC Zoetermeer aast op de eerste positie, maar de ploeg van trainer Leroy Vaes zal het niet gemakkelijk krijgen met het sterke RVC Celeritas als tegenstander. Ook de Rijswijkers van trainer Dennis Young (foto) hebben de blik op de eerste plaats gericht.

De overige drie regiovertegenwoordigers draaien mee in de onderste helft. SEV heeft tot nu weinig indruk in de competitie achterlaten. Het uitduel bij NOC Kralingen biedt mogelijkheden voor de Leidschendammers om hun positie te verbeteren. Haagse Hout kan de punten ook goed gebruiken, maar dit zal een hele opgave worden tegen vv Groeneweg. KSD Marine treft het ook al niet met IJVV Zwervers als tegenstander.

4e klasse E

Maasdijk heeft maar twee punten achterstand op koploper Rotterdam United. Voor het keurkorps van trainer Dennis van den Steen staat een fikse krachtmeting met Hermes DVS op het programma. De bezoekende Schiedammers hebben net als Maasdijk dertien punten bijeengesprokkeld. MSV’71 wil ook graag verder klimmen, maar zal in Rotterdam in WCR een lastige tegenstander treffen.

 

 

Lees verder