Warming-up zaterdag 4A-C: sv Erasmus hoopt aan te klampen bij koplopers

In 4A gaat BSC’68 de strijd aan met laagvlieger Kickers’69. PGS VOGEL en BMT zijn nog zonder puntverlies in 4C. Beide clubs hebben een thuisduel voor de boeg. sv Erasmus hoopt op misstappen van de koplopers en door een zege op HPSV op gelijke hoogte te komen.

Tekst: Roland van der Linden

4e klasse A

Op Ons Nieuwe Erf gaat BSC’68 de strijd aan met Kickers’69. Voor de club uit Benthuizen is een overwinning van het grootste belang om de achterstand op koploper Zevenhoven niet te ver te laten oplopen. Het gaat tussen de nummer 1 en 4 en het verschil bedraagt nu al vier punten.

4e klasse C

Onderaan de ranglijst wacht Semper Altius nog steeds op de eerste punten van het seizoen. De Rijswijkers gaan op bezoek bij DUNO, dat de winst graag in eigen huis zal willen houden. Plaatsgenoot Vredenburch speelt wel op eigen veld. RAS is de tegenstander voor de mannen van trainer Remco Torken (foto).

Verrassing

In de strijd om de bovenste plaatsen neem koploper PGS/VOGEL het op tegen Quintus. De ploeg uit Kwintsheul kon pas één zege op haar conto bijschrijven en zal gebrand zijn om voor een verrassing te zorgen. BMT heeft net als PGS/VOGEL nog geen punten verspeeld. Aan buurtgenoot VCS zal BMT haar handen vol hebben. sv Erasmus zit de koplopers op de hielen. Het duel tegen HPSV zal naar verwachting een overwinning opleveren.

Degradanten

sv Loosduinen en Quick Steps degradeerden vorig seizoen uit de derde klasse, maar kunnen dit seizoen nog geen hoge ogen gooien een niveau lager. Het onderlinge duel van de degradanten wordt gespeeld op sportpark Madestein. GDA hoeft niet ver te reizen met middenmoter ODB als tegenstander.

 

Lees verder