Warming-up zaterdag 3B: sv Madestein en Schipluiden strijden om eerste winst

Naaldwijk verraste afgelopen weekend door met 3-2 bij Te Werve te winnen. Koploper sc Monster won ook. Aan de Jan van Beersstraat werd Laakkwartier ruim geklopt: 1-4. Onderin is het al code rood voor sv Madestein. Vier duels gespeeld, viermaal verloren en min drie punten.

Tekst: Hans Kulk

Dit weekend staat in de derde klasse B het ‘degradatieduel’ sv Madestein (-3) en Schipluiden (1) op het programma. Kunnen de ‘Peenbuikers’ in Loosduinen stunten of gaat de ploeg van Benjamin van der Zwan (foto) er met de eerste winst van het seizoen vandoor?

Op sportpark De Hoge Bomen speelt nummer twee Naaldwijk tegen het goed presterende Duindorp SV, terwijl nummer drie LYRA in De Lier nummer vier Te Werve ontvangt, dat onder leiding van Huib van Oostrom Soede wisselvallig presteert.

sv Houtwijk en Laakkwartier gaan elkaar zaterdagmiddag ontmoeten in Houtwijk. Koploper sc Monster hoopt in een Westlands onderonsje KMD te verslaan. Verburch, dat doordeweeks het eerder gestaakte duel met sv Madestein uitspeelde én won (7-0), ontvangt in Poeldijk sv Zuid West DH.

Een leuke poule met veel gelijkwaardige ploegen, dát belooft wat voor de rest van het seizoen.

Lees verder