Warming-up zaterdag 3A-C-D: SEP wil graag van laatste plek af

In 3A blijft DWO uitstekend presteren. De Zoetermeerders waren afgelopen weekend te sterk voor Stompwijk’92: 5-1. Oliveo blijft het goed doen in 3C. Afgelopen zaterdag werd er met 2-0 bij FC Maense gewonnen. VDL heeft in 3D het eerste punt van de competitie binnen.

Tekst: Hans Kulk

3e klasse A

In de derde klasse A blijft DWO uitstekend presteren. De Zoetermeerders waren afgelopen weekend te sterk voor Stompwijk’92: 5-1. Blauw-Zwart verloor haar eerste wedstrijd van het seizoen. Lugdunum keerde met een 0-1 overwinning huiswaarts.

DWO, de ploeg van Dennis Olman, gaat dit weekend op bezoek bij Koudekerk. Blijven de withemden ook in hun zesde competitieduel zonder nederlaag? Blauw-Zwart (vijfde) gaat op bezoek bij RKDES (vierde). Kan de Wassenaarse club zich herpakken in Kudelstaart? Stompwijk’92 is gastheer voor Alphen dat een plek hoger staat op de ranglijst.

3e klasse C

Oliveo blijft het goed doen in de derde klasse C. Afgelopen zaterdag werd er met 2-0 bij FC Maense gewonnen. SEP vergaat het een stuk slechter na de 2-0 nederlaag bij Zwarte Pijl. Marcel de Letter (foto) en consorten staan laatste.

Oliveo kan zaterdagmiddag op sportpark De Groene Wijdte aan de bak als LMO op bezoek komt. Nummer twee versus nummer drie. Wie trekt er aan het langste eind in Pijnacker? Het Delftse DHL speelt thuis tegen FC IJsselmonde, evenals rode lantaarndrager SEP dat DSVP ontvangt. Ook de derde Delftse club Ariston’80 speelt op eigen bodem. De studenten ontvangen Soccer Boys.

3e klasse D

VDL heeft het eerste punt van de competitie binnen. De ploeg van de vertrekkende Henk Salari speelde gelijk bij Kethel Spaland: 2-2. Komend weekend zijn de Maassluisenaren gastheer voor Vierpolders. Zit er wellicht een overwinning in het vat?

Lees verder