Warming-up zaterdag 1B: HVV hoopt tegen sv Nootdorp tweede zege binnen te halen

Een dertienklapper afgelopen weekend voor sv Nootdorp tegen het armlastige DHC: 13-0. VELO bleef koploper door te winnen van sv Honselersdijk: 3-2. VUC ging, net als DHC overigens, voor de vijfde maal onderuit. Nu was DSO met 2-1 te sterk.

Tekst: Hans Kulk

Ook dit weekeinde weer leuke duels in de eerste klasse B. DSO, het elftal van coach Bert de Best ontvangt op sportpark Bentwoud in Zoetermeer Valken’68, dat afgelopen zaterdag met 3-1 van Voorschoten’97 wist te winnen.

Op sportpark De Diepput hoopt HVV haar tweede overwinning van het seizoen te behalen door de winst te pakken tegen sv Nootdorp. De ploeg van Marco Jalink (foto) won afgelopen weekend met maar liefst 13-0 van DHC. Zover zullen Wetzel en consorten het zaterdag overigens nooit laten komen.

Puntloos

Het nog puntloze VUC gaat op bezoek bij Forum Sport en smacht naar de eerste punten van de competitie. Of de mannen van Bas Steffens hieraan ‘meewerken’ is nog maar zeer de vraag. Die Haghe is na een uitstekend begin een beetje weggezakt in de eerste klasse B. Marcel Koning hoopt zijn ploeg zaterdagmiddag in Honselersdijk weer op het goede spoor te krijgen.

Op sportpark Adegeest in Voorschoten ontmoet Voorschoten’97 het goed presterende Wippolder, getraind door Mark Moen. Het ‘uitgeklede’ DHC speelt in het stadion van de club een thuisduel tegen UVS, terwijl sv Den Hoorn om vijf uur gastheer is voor koploper VELO.

Lees verder