Warming-up 4e Divisie (zo): Westlandia hoopt overwinningenreeks door te zetten

Na drie overwinningen op rij, voor de competitie 0-3 bij Hollandia en VOC en voor de beker donderdagavond tegen FC Boshuizen, hoopt Westlandia zondag op De Hoge Bomen ook Hoogeveen aan de zegekar te kunnen binden.

Tekst: Ton Beije

Hoogeveen is geen eenvoudige tegenstander, want de ploeg is de laatste zes duels ongeslagen en pakte daarin liefst elf punten. Ook heeft Hoogeveen geen problemen met het maken van doelpunten, waarbij ook opvalt dat veel spelers inmiddels al het vijandelijke net hebben gevonden. Topscorer bij de bezoekers is Noah Schuurman, die zevenmaal de roos trof. Dat is één treffer minder dan Jeremy van Uunen van Westlandia, die er dit seizoen al acht in heeft liggen. Hoogeveen huist momenteel op een zevende plaats met vijftien punten.

De laatste twee competitieduels moest Westlandia op de zaterdagavond aantreden. Dat heeft de ploeg van trainer Cesco Agterberg (foto) overigens geen windeieren gelegd. Tot tweemaal toe leverde het een 0-3 winst op, zoals gezegd vorige week bij VOC in Rotterdam en de week daarvoor in Noord-Holland bij Hollandia.

De Naaldwijkers gaan voor de winst om zo de aansluiting te houden met de regioclubs RKAVV en HBS. De aftrap zondag tegen Hoogeveen is om 14.00 uur.

Lees verder