Vanavond ‘Oude Glorie’ aan tafel bij HV TV met Ton Boevink

Haaglanden Voetbal TV is elke dinsdag, woensdag en donderdag op het TV-kanaal van Den Haag FM te zien om 18.00 uur. Ditmaal weer een aflevering uit onze serie: Oude Glorie aan tafel.

In dit programma praten wij uitgebreid met een ‘oude bekende’ uit het regionale voetbalwereldje over zijn of haar loopbaan in de voetballerij. Dat kan zijn een speler, trainer, bestuurslid, scheidsrechter, etc.

In deze aflevering schuift aan Ton Boevink, een begrip bij ODB. Was ooit actief als speler bij het toenmalige sv DHB en VVP. Was trainer bij clubs als sv DHB, BMT, VVP, ODB, Quick Steps, RAVA, RKSVM, WIK en DHC (tweede elftal). Diende ODB ook als bestuurslid en is nog steeds adviseur bij de club aan de Albardastraat.

Presentator Ton Beije in gesprek met Ton Boevink over zijn loopbaan. Het programma is te zien op het TV-kanaal van Den Haag FM dinsdag vanaf 18.00 uur en op de woensdag.

Het TV-kanaal van Den Haag FM te zien in:

Den Haag, Delft, Leidschendam-Voorburg, Midden Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Wassenaar, Westland en Zoetermeer, via ZIGGO: Kanaal 40   / Caiway: Kanaal 67 (gehele Caiway-gebied)  / KPN: Kanaal 1312 / XS4ALL: Kanaal 1312

Het programma is vanavond vanaf 18.30 uur ook hier te zien op deze website.

Lees verder