O23/O21-competitie: Monsterzege sv Den Hoorn, Wilhelmus wint uitduel

sv Den Hoorn was een flink maatje te groot voor FC Boshuizen in de 3e divisie C. In dezelfde klasse klom Wilhelmus naar een derde plaats na een zege op Zuid West DH. DSVP was in 3D niet in staat om in eigen huis punten te pakken tegen EMM’21.

O23 3e divisie C

Van het duel tussen sv Den Hoorn en FC Boshuizen moesten nog 62 minuten gespeeld worden. De thuisploeg mocht starten met een fraaie 5-0 voorsprong. Robert de Graaf, Dave Koene (2x) en Nuno Laguna Burgos (foto) scoorden in de eerste 28 minuten. De Leidse ploeg scoorde ook nog eens in eigen doel. In het restant ging sv Den Hoorn vrolijk door met scoren en liep weg naar een 12-0 eindstand. De score had vele malen hoger kunnen uitvallen, want sv Den Hoorn was voortdurend in het strafschopgebied van de tegenstander te vinden. Nuno Laguna Burgos, Khaalid Osman (2x), Dave Koene (2x), KayZhe van Es en Chiaro Camarda namen de treffers voor hun rekening.

Wilhelmus

Het uitduel bij Zuid West DH werd door Wilhelmus in een 0-2 overwinning omgezet. Yannick Goes en Brandon Poncin schoten de Voorburgse ploeg naar de victorie.

O23 3e divisie D

In Pijnacker kwam EMM’21 op bezoek voor een restant van veertien minuten tegen DSVP. De gastheren uit Pijnacker vingen het duel tegen de club uit Roelofarendsveen aan met een 1-2 achterstand op het scorebord. Beide teams kwam in het nog uit te spelen deel van de wedstrijd niet meer tot scoren, waardoor het duel voor DSVP met 1-2 verloren ging. De club uit Pijnacker blijft door de nederlaag op de voorlaatste plaats staan met een punt voorsprong op dorpsgenoot OLIVEO.

O23 4e divisie E

Het duel tussen FC Zoetermeer en RVC Celeritas ging niet door. Voor de tweede maal dit seizoen kwamen de Rijswijkers niet op bij een competitieduel.

Oefenduel

De O21 van Westlandia speelde in Vlaardingen een oefenduel bij DVO’32. De Naaldwijkers, die het in de competitie lastig hebben, wonnen de wedstrijd met ruim verschil. Na een 1-4 ruststand stond de teller na negentig minuten voetballen op 2-7. Lennart Paauwe, Peter Cenedo (2x), Milo Wagner en Aaron Bashir (3x) scoorden voor de formatie van trainer Corné van Doorn.