ADVERTORIAL | Ontmoet Sint en Piet op Boulevard van Scheveningen

Op 19 november bezoeken Sinterklaas en zijn Pieten de locaties Sir Winston Fun & Games en Harry’s Pizza & Pasta. Het Sinterklaasfeest start vanaf 12.00 uur en tussen 13.30 uur en 14.30 uur kun jij op de foto met Sinterklaas!

Ben jij lief geweest dit jaar? Dan krijg jij misschien wel een cadeau van één van de Pieten! Speel gezellige arcadegames en daag de Pieten uit om de highscore te verslaan bij Sir Winston Fun & Games Scheveningen. Of eet samen met Sinterklaas een pizza bij Harry’s Pizza & Pasta.

Verkleed als Sint of Piet?  = €10,- gratis speeltegoed!

Kom jij verkleed als een echte Piet of Sinterklaas? Dan ontvang je gratis €10,- speeltegoed! Zoek de mooiste Sinterklaas-mijter uit of ga jij als Coole Piet, Danspiet, Superpiet, Muziekpiet of Bakpiet? Help Sinterklaas en de Pieten om er dit jaar weer een feest van te maken.

Maak kans op leuke prijzen tijdens de Sinterklaas Loterij

Het Sinterklaas feest is natuurlijk nog lang niet klaar! Maak een uitstapje naar Harry’s Pizza & Pasta en doe mee aan de Sinterklaas kleurplatenwedstrijd. Kleur Sinterklaas en de Pieten zo mooi mogelijk in en jouw kleurplaat wordt opgehangen zodat iedereen alle tekenkunsten kan bewonderen. Onder alle kleurplaten wordt een winnaar gekozen en ontvangt de winnaar € 50,- speeltegoed om te besteden bij Sir Winston Fun & Games Scheveningen.

Doe ook gratis mee aan de Sinterklaas Loterij!

Ontvang bij aankomst een Sinterklaas Lot met een uniek nummer. Hopelijk brengt dit je geluk! Lever je ingevulde lot in bij Harry’s Pizza & Pasta en je maakt automatisch kans om aan het Sinterklaas Rad te draaien. Om 13.00 uur, 15.00 uur en 17.00 uur is er een trekking en maak jij 3x kans op de hoofdprijs; een geheel verzorgd kinderfeestje! Of ga jij naar huis met speeltegoed om te besteden bij Sir Winston Fun & Games, pizza’s, tickets of een hele grote knuffel?!

Neem een leuke goodiebag mee!

Natuurlijk wordt je niet zonder een leuke goodie naar huis gestuurd. Voor de eerste 100 bezoekers ligt er een goodiebag klaar. Na afloop neem jij dus ook nog een goodiebag mee gevuld met wat leuke prijsjes!

Sinterklaas vier je bij Sir Winston Fun & Games en Harry’s Pizza & Pasta op de boulevard van Scheveningen. Tot snel!

Lees verder