Warming-up zaterdag 4D-4E: Opnieuw zware tegenstander voor Maasdijk

In 4D krijgen topploegen Graaf Willem II/VAC en FC Zoetermeer te maken met ploegen uit de middenmoot. SEV neemt het op tegen Haagse Hout. In poule E krijgt Maasdijk bezoek van het Rotterdamse WCR.

Tekst: Roland van der Linden

4e klasse D

Koploper Graaf Willem II/VAC van trainer Jan de Jong (foto) bindt op de Roggewoning de strijd aan met Floreant. De ploeg uit Boskoop staat op een zesde plaats. FC Zoetermeer wacht een uitduel bij Moerkapelle, dat een achtste plaats bezet.

RVC Celeritas zal geen misstap willen maken tegen laagvlieger NOC Kralingen. De Rijswijkers willen graag aansluiting vinden bij de topploegen. SEV boekte vorige week haar tweede overwinning en is op jacht naar de derde zege. Op de Kastelenring komt Haagse Hout op bezoek. KSD Marine speelt een thuisduel tegen het Rotterdamse Zestienhoven.

4e klasse E

Maasdijk ging vorige week jammerlijk onderuit tegen concurrent Hermes DVC. Om mee te kunnen blijven draaien in de top moet WCR verslagen worden. De Rotterdammers volgens Maasdijk met twee punten achterstand. Voor MSV’71 wacht een uitduel bij rvv Overschie.

Lees verder