Warming-up zaterdag 4A-4C: Mooi affiche tussen BMT en DUNO

PGS/VOGEL gaat op bezoek bij HPSV, de nummer laatst van de ranglijst. Achter de koploper staan mooie duels op het programma. GDA ontvangt op Madestein sv Erasmus en DUNO gaat langs bij BMT. 

Tekst: Roland van der Linden

4e klasse A

Voor BSC’68 wacht een lastige opgave met een uitduel bij Nicolaas Boys. De tegenstander uit Nieuwveen staat op een vierde positie met een punt minder dan BSC’68, dat een tweede plek inneemt.

4e klasse C

BMT ging vorige week op eigen veld met 2-3 onderuit tegen VCS. Ook nu zal de ploeg van trainer Cihan Meijer het niet makkelijk krijgen met DUNO als tegenstander, de ploeg van trainer Kenneth Lamens (foto). sv Erasmus, dat op een derde plaats staat, treft GDA als tegenstander. De club uit Loosduinen heeft wat goed te maken na de 3-3 tegen ODB vorige week.

Koploper PGS/VOGEL zal rekenen op een zege tegen rode lantaarndrager HPSV en vervolgens kijken of achtervolgers BMT en sv Erasmus punten verspelen. Vredenburch zou zich nog verder omhoog willen spelen. Dit moet dan ten koste gaan van Quick Steps.

Quintus en sv Loosduinen bevinden zich in het rechterrijtje. Beide teams ontmoeten elkaar in Kwintsheul. RAS en Semper Altius boekten beide pas één zege en hopen dat ze in het onderlinge duel weer drie punten kunnen bijschrijven. Middenmoters VCS en ODB gaan de strijd met elkaar op het sportcomplex Escamp I.

Lees verder