Warming-up zaterdag 3B: Mooi Westlandse derby tussen LYRA en Naaldwijk

De Westlandse voetbalclubs domineren in de derde klasse B. De top vier bestaat uit Sportclub Monster (6-16), Naaldwijk (5-13), LYRA (6-13) en Verburch (5-11). Onderin sluit sv Madestein met min drie punten de rij.

Tekst: Hans Kulk

Ook dit weekend staat er weer een aantal leuke duels op het programma. In De Lier treffen nummer drie Lyra, de formatie van trainer Pim van der Hoorn (foto) en nummer twee Naaldwijk elkaar. Ook interessant is de wedstrijd tussen Te Werve en koploper Sportclub Monster, in Rijswijk. Behoudt de ploeg van Marco Meijer haar ongeslagen status?

Ook nummer vier Verburch heeft geen ‘makkie’ voor de boeg, de Poeldijkers gaan op bezoek bij Laakkwartier. Net als Meijer heeft trainer John Zuijderwijk nog geen nederlaag achter zijn naam staan. Voor Duindorp SV staat een bezoekje aan Schipluiden op het programma. De Westlanders, gecoacht door Benjamin van der Zwan, wonnen afgelopen weekend hun eerste wedstrijd van het seizoen (0-3 bij sv Madestein). In Wateringen speelt Klein Maar Dapper tegen sv Houtwijk. Na het verlies van afgelopen week hopen beide ploegen op drie punten. sv Zuid West DH is dit weekend vrij.

Lees verder