Warming-up zaterdag 2E: Vitesse Delft kijkt met vertrouwen uit naar RKDEO

Het afgelopen weekend leverde mooie wedstrijden op in de zaterdag tweede klasse E. Zo wist HMSH haar eerste drie punten binnen te hengelen tegen Wilhelmus. In een Delftse derby tussen Full Speed en Vitesse Delft was de uitploeg te sterk. Voor het komend weekend staan er weer aardige duels op het programma.

Tekst: Marlon Taal

Op de Kerkpolderweg ging Full Speed onderuit tegen Vitesse Delft. De ploeg van Ronald Hes (foto) was met 1-4 te sterk. Het zal met veel vertrouwen gaan uitkijken naar de wedstrijd van komende zaterdag thuis tegen RKDEO, dat gelijk speelde afgelopen speelronde. Full Speed mag gaan aantreden tegen de nummer drie SVC’08. De ploeg uit Wassenaar hoopt op beterschap na het gelijke spel tegen VFC.

Concurrenten

Ook Concordia kwam afgelopen speelronde niet verder dan een gelijkspel in Vlaardingen. Op de Brasserskade wordt om 16.00 uur afgetrapt tegen Berkel. Zowel Concordia als Berkel staan op tien punten. Het belooft een mooie wedstrijd te worden tussen de concurrenten.

Uitlopen

FC Skillz mag zich na vijf wedstrijden al koploper noemen. Met twee wedstrijden minder gespeeld dan Westlandia kan het team van trainer Oussama Bekkaoui nog uitlopen op de nummer twee. Afgelopen weekend werd er eenvoudig met 4-0 gewonnen van Berkel. Komend weekend mag FC Skillz zich gaan opmaken voor een uitduel tegen CWO in Vlaardingen.

Vrij

Westlandia eindigde de wedstrijd zaterdag in een remise. In Nootdorp kwam het niet verder dan 1-1. Omdat de Westlanders al op zeven gespeelde wedstrijden staan (één duel vooruit gespeeld), komen zij dit weekend vanwege jubileumactiviteiten niet in actie.

Onderaan

HMSH was aan het begin van speelronde zes de hekkensluiter van de competitie met nog geen enkele overwinning. Afgelopen zaterdag wist de ploeg uit Den Haag eindelijk dan voor het eerst drie punten binnen te slepen. Thuis werd met 4-2 gewonnen van concurrent onderin Wilhelmus. Door het verlies van zaterdag staan de Voorburgers nu onderaan. Wilhelmus staat een zware wedstrijd te wachten tegen CION.

Tot slot HVC’10. De ploeg is terug te vinden op de voorlaatste plek, zonder een overwinning nog. Voor zaterdag staat de thuiswedstrijd tegen het Vlaardigse VFC op het programma op de Rondgang.

Lees verder