Warming-up Vierde Divisie (za): Richard Middelkoop: ,,Veel meters maken zonder bal”

FC ’s-Gravenzande deed vorig weekend prima zaken. De ploeg van trainer Richard Middelkoop (foto) speelde het bezoekende Achilles Veen naar een duidelijke 5-0 nederlaag. Zaterdag zal het maken van doelpunten een stuk moeilijker worden, als de Westlanders op bezoek naar in Zeeland bij vv Goes.

Tekst: Ton Beije

Terugkijkend op de wedstrijd tegen Achilles Veen en de blik vooruit op vv Goes zegt trainer Middelkoop: ,,Een mooie overwinning gepakt tegen een lastige tegenstander. Die 5-0 geeft vertrouwen naar zaterdag, als we uit spelen tegen vv n Goes. Goes wil kampioen worden wij willen aanhaken. De druk ligt bij Goes.”

Uitdaging

Voor FC ’s-Gravenzande ligt er ook een uitdaging. De club kan bij winst aankloppen bij de kopgroep. Middelkoop: ,,Wij zullen als team het moeten opbrengen om veel meters te maken zonder bal. We gaan op onze eigen manier spelen en dat zal ons ook kansen gaan brengen. Als iedereen zo scherp is als vorige week, dan kan een snelle voorsprong ons helpen om de wedstrijd in ons voordeel te beslissen en zoals de ranglijst aangeeft mogelijk inderdaad aanhaken. Ik verwacht zodoende een spannende wedstrijd zaterdag.”

FC ’s-Gravenzande zal het in en tegen Goes moeten doen zonder Ardi Luijendijk en Kilian Berkhout.

Lees verder