sv Honselersdijk en hoofdtrainer André Lourens na dit seizoen uit elkaar

In goed overleg is besloten om de samenwerking tussen sv Honselersdijk en hoofdtrainer André Lourens (foto) na het seizoen 2022-2023 niet te verlengen. Dit betekent, dat na vier seizoenen sv Honselersdijk op zoek gaat naar een nieuwe hoofdtrainer.

De eerste twee seizoenen onder hoofdtrainer André Lourens was het Covid-19 dat roet in het eten gooide. Ondanks deze moeilijke omstandigheden lukte het om hier positieve invulling aan te geven. Het derde seizoen won sv Honselersdijk onder leiding van André Lourens de derde periode en bereikte de halve finale van de nacompetitie naar de Hoofdklasse. Dit is in de geschiedenis van sv Honselersdijk de hoogst behaalde prestatie.

Trots

sv Honselerdijk is er trots op haar eigen karakter, herkenbaarheid en werkwijze te hebben behouden. De club is de trainer hier heel dankbaar voor en de club laat weten ervoor te zorgen dat dit ook in de toekomst gewaarborgd wordt.

De grootste prestatie zal dit seizoen geleverd moeten worden. In een sterke eerste klasse met versterkte degradatie is het zaak voor het eerste elftal om zich zo snel mogelijk veilig te spelen.

Lees verder