Warming-up Derde Divisie (zo): TOGB wil revanche uit tegen HSC’21

Revanche. Een woord waar je normaal een voorbeschouwing niet mee begint. Voor de selectie voor TOGB is het een woord waar de groep na de onverdiende 1-2 nederlaag tegen DEM wel in het hoofd zal zitten voor aanvang van het duel in speelronde veertien in de derde divisie HSC’21 – TOGB. Tegenstander HSC’21 verloor in Rosmalen met 3-2 van OJC Rosmalen en zal de huid voor eigen publiek duur willen verkopen.

Tekst: Ron Fruining

De selectie van Mark Schuur (foto) was gedurende het gehele duel tegen DEM de bovenliggende partij, maar verzuimde zich te belonen in de situaties dat dit kon. Twee slordige momenten werden genadeloos afgestraft door DEM, dat met een 1-2 overwinning terugreed naar Beverwijk. In Haaksbergen zal de geel-zwarte brigade uit Berkel en Rodenrijs gemotiveerd zijn om te winnen en zeker niet tevreden zijn als de drie punten niet mee worden genomen vanuit Twente.

HSC’21 

De selectie van trainer-coach Daniël Nijhof is bezig aan een stabiele eerste helft van het seizoen. De ploeg staat op een keurige negende plek. TOGB staat op plek dertien en heeft slechts twee punten minder dan de Tukkers. Het laat maar weer zien dat het alleen kijken naar de plek op de ranglijst in deze fase van de competitie er niets toe doet.

HSC’21 had afgelopen seizoen een slechte start. De Haaksbergse formatie speelde een tijdje tegen degradatie. Nijhof kreeg zijn team echter in de derde periode dusdanig aan het voetballen, dat de periodetitel gepakt werd. Na winst op Sparta Nijkerk, volgde verlies tegen GVVV, waardoor de Tukkers ook in dit seizoen in de Derde Divisie zondag uitkomen.

Onbekende

HSC’21 is net als veel andere teams in de Derde Divisie zondag, een onbekende voor TOGB. De technische staf heeft zoals gebruikelijk de selectie gewezen waar de kansen liggen in Twente op bezoek bij HSC’21. Tijdens de oefenstof deze week zijn het afronden en het maken van de juiste keuzes verdedigend gezien niet onderbelicht gebleven. Tijdens de busreis zullen de laatste details besproken worden en is er aan de kant van TOGB vertrouwen dat wanneer er in het veld de juiste keuzes gemaakt worden de winst gepakt moet kunnen worden.

De aftrap in Haaksbergen voor duel HSC’21– TOGB op Sportpark Groot Scholtenhagen is om 14.30 uur.

Lees verder