Marco Meijer kondigt vertrek bij sc Monster aan per einde seizoen

Marco Meijer (foto) is sedert drie jaar hoofdtrainer van sc Monster en succesvol gestart aan zijn vierde voetbaljaargang. In goed overleg heeft Meijer het Bestuur en de Technische Commissie laten weten aan het einde van dit seizoen zijn verbintenis met de club te zullen beëindigen.

Marco Meijer neemt een sabbatical van een jaar om voor zichzelf meer ruimte te creëren voor privé, tevens dat jaar te benutten om zijn trainerslicentie te willen verlengen en nieuwe inzichten op te doen op zijn vakgebied.

Clubhart

,,Hij kenmerkt zich als begaafd en toegewijde trainer, gecombineerd met een echt clubhart en daarmee voor sc Monster een groot verlies”, aldus de club in een persbericht. ,,Voor sc Monster zo kenmerkend, zullen we dit seizoen uiteraard de volle 100% geven en er alles aan doen om het hoogst haalbare te bereiken. De gehele selectie en de staf staan er ook zo in en zijn maximaal gemotiveerd, dat is mooi te ervaren aan deze vroegtijdige aankondiging. Extra gemotiveerd is het karakter van onze club, met respect voor zijn keuze”, aldus bestuur en TC van sc Monster.

Lees verder