HAAGLANDEN VOETBAL LANGS DE LIJN

Dit weekend competitieduels in alle divisies en klassen in het amateurvoetbal. Natuurlijk volgt Haaglanden Voetbal de clubs weer op de voet en zijn wij present met verslaggever en/of fotograaf of besteden wij ruim aandacht aan speciale duels.

VRIJDAG

Keuken Kampioen Divisie

Telstar – ADO Den Haag

Oefeninterland

Nederland – Costa Rica (vrouwen)

ZATERDAG

Zaterdagcompetitie

Excelsior Maassluis-Kon.HFC, AFC-Scheveningen, vv Goes-FC ’s-Gravenzande, Valken’68-Forum Sport, VUC-sv Honselersdijk, Die Haghe-sv Den Hoorn, VELO-DHC, UVS-HVV, sv Nootdorp-Wippolder, DSO-Voorschoten’97, SVC’08-Full Speed, Vitesse Delft-RKDEO, Wilhelmus-CION, CWO-FC Skillz, HVC’10-VFC, Concordia-Berkel, Lyra-Naaldwijk, GDA-sv Erasmus en RVC Celeritas-NOC Kralingen.

Jeugdcompetitie

Willem II O21- ADO Den Haag O21

ZONDAG

Zondagcompetitie

Quick-Hercules, HSC’21-TOGB, HBS-SJC, Heino-RKAVV en TAC’90-Sarto

Dat zijn liefst 27 (!) wedstrijden. Natuurlijk zaterdag en zondag in de loop van de avond de overzichten, verslagen en foto’s op deze website.

Haaglanden Voetbal boven op het nieuws, in Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Delft, het Westland, Midden-Delfland, Zoetermeer en Pijnacker-Nootdorp. Geen ander medium brengt zoveel informatie over het regionale amateurvoetbal met eigen materiaal!

Lees verder