Ed Jacobs stopt als voorzitter, maar blijft bestuurslid bij sv Houtwijk

De Algemene Ledenvergadering van sv Houtwijk is akkoord gegaan met een aantal wijzigingen in het bestuur. Ed Jacobs (foto) heeft de voorzittershamer neergelegd, maar blijft aan als bestuurslid algemene zaken.

Daarvoor is meer dan voldoende werk dat nu nog blijft liggen. Penningmeester Paul Weeda heeft aangegeven zijn functie aan het eind van dit seizoen neer te leggen. Nieuw in het bestuur werd gekozen Andries Bongers, die de kwaliteitszetel Jeugdzaken in het bestuur vervult. Hij doet dat als jeugdvoorzitter al een tijdje, maar was formeel nog niet benoemd.

Naast Ed Jacobs als voorzitter (die dus in een andere functie aanblijft) stopt Rinus van Roon als tweede voorzitter. Van Roon heeft in de afgelopen jaren een belangrijke bijdrage geleverd op de achtergrond met vooral de focus op sponsoring en selectiezaken. Hij stelde zich niet herkiesbaar.

sv Houtwijk moet dus naarstig op zoek naar een nieuwe algemeen voorzitter en een  penningmeester en de club weet, dat dat geen gemakkelijke zoektocht zal zijn.

 

Lees verder