Warming-up zaterdag 4D-4E Topduel tussen Graaf Willem II/VAC en FC Zoetermeer

Het meest in het oog springende duel in 4D is de topper tussen FC Zoetermeer en Graaf Willem II/VAC. RVC Celeritas zal proberen het geschonden blazoen weer op te poetsen tegen Haagse Hout. Maasdijk mag in 4E op bezoek bij koploper Rotterdam United.

Tekst: Roland van der Linden

4e klasse D

In Rokkeveen zal het spannend worden in het duel tussen de koplopers. Zowel Graaf Willem II/VAC als FC Zoetermeer hebben negentien punten verzameld. De mannen van trainer Jan de Jong hebben een iets beter doelsaldo. Beide teams zullen gaan voor de winst. Achtervolger IJVV de Zwervers ligt op de loer om de eerste plaats over te nemen.

Misstap

RVC Celeritas verloor vorige week onverwacht van NOC Kralingen. De equipe van trainer Dennis Young kan zich geen nieuwe misstap veroorloven tegen Haagse Hout. SEV lijkt de weg omhoog gevonden te hebben. De Leidschendammers kunnen tegen het sterke Groeneweg goed testen waar ze staan. KSD Marine speelt een uitduel bij Bolnes.

4e klasse E

MSV’71 kan zich steviger nestelen in middenmoot als het duel tegen laagvlieger Steeds Hooger in winst kan worden omgezet. De club uit Maassluis heeft nu negen punten uit zeven duels. Voor Maasdijk wordt het erop of eronder. Om nog enigszins in het spoor van de topploegen te blijven zal de ploeg van trainer Dennis van den Steen (foto) moeten winnen van Rotterdam United, dat al haar duels tot nu toe wist te winnen.

 

 

 

 

 

Lees verder