Warming-up zaterdag 4A/4C: BSC’68 op jacht naar toppositie

In 4A kan BSC’68 met een overwinning op SJC de druk op koploper NSV’46 flink opvoeren. PGS/VOGEL haalde afgelopen week vroegtijdig de eerste periodetitel binnen, maar stuit nu op GDA dat graag de aansluiting met de subtop wil houden.

Tekst: Roland van der Linden

4e klasse A

Het verschil tussen BSC’68 en lijstaanvoerder NSV’46 bedraagt maar een punt. De club uit Benthuizen van trainer Abdullah Sari (foto) krijgt SJC op bezoek. NSV’46 krijgt het een stuk lastiger met een uitduel bij Teylingen voor de boeg. Bij een misstap van de koploper kan BSC’68 de eerste plaats overnemen.

4e klasse D

PGS/VOGEL lijkt voorlopig duidelijk de sterkste ploeg in 4D. De mannen van trainer Vita Lorente mogen gaan proberen om haar ruime voorsprong op de achtervolgers te verdedigen tegen GDA. De club uit Loosduinen zal er alles aan doen om de punten te pakken om niet de aansluiting te verliezen.

sv Erasmus, dat de tweede plaats bezet, zal het ook niet makkelijk krijgen tegen VCS, dat maar drie punten achterstand heeft op de thuisploeg. BMT gaat aan de Albardastraat de strijd aan met ODB dat pas twee overwinningen kon bijschrijven.

Vredenburch is in Rijswijk gastheer voor Quintus. De mannen van trainer Remco Torken draaien prima mee in de subtop. Quintus kan de punten goed gebruiken. Ook DUNO kent een goed seizoen en neemt het op tegen buurtgenoot RAS. sv Loosduinen speelt op Madestein tegen hekkensluiter HPSV. Net boven de politiemannen staan Quick Steps en Semper Altius. Beide teams ontmoeten elkaar op Sportpark Hoekpolder in Rijswijk.

 

Lees verder