Warming-up zaterdag 2E: RKDEO rekent op succes tegen scorend SVC’08

Afgelopen weekend heeft weer tot mooie wedstrijden geleid. Zo werd er door SVC’08 in Wassenaar met maar liefst 8-0 gewonnen van Full Speed. FC Skillz ging juist onderuit, terwijl de ploeg in een goede flow zat. In speelronde acht staan er weer mooie ontmoetingen te wachten.

Tekst: Marlon Taal

In Wassenaar werd er door SVC’08 een monsterscore neergezet. Full Speed was niet in al te goede vorm en na negentig minuten werd dat nog maar eens duidelijk. Een stand van 8-0 stond er op het scorebord. Full Speed zal zich komend weekend moeten gaan herpakken in een thuiswedstrijd tegen HVC’10. De tegenstander van komend weekend pakte een punt tegen VFC.

Stap

SVC’08, de ploeg van Jeffrey Frijters, kan komend weekend een belangrijke stap zetten voor de periodetitel. Er moet dan wel worden gewonnen in Nootdorp tegen RKDEO. De mannen van Wesley Epskamp (foto), die thuis moeilijk te kloppen zijn, hadden een minder weekend. Er werd in Delft verloren met 2-0 van Vitesse Delft.

Vertrouwen

Deze ploeg uit Delft gaat op bezoek in Den Haag om het op te nemen tegen HMSH. De thuisclub heeft het afgelopen weekend niet gespeeld en heeft zich ruim kunnen voorbereiden op de wedstrijd van zaterdag. Met het gewonnen duel tegen Wilhelmus, waarin de eerste drie punten werden gepakt, zullen zij met vertrouwen aantreden tegen Vitesse Delft.

FC Skillz ging met 1-0 onderuit uit tegen CWO. De ploeg uit Wateringse Veld staat op een keurige tweede plek. Tegenstander Concordia won op de Brasserskade met een minimale score van Berkel. Skillz zal proberen komend weekend haar tweede plek te verdedigen thuis tegen de Delftenaren.

Plek drie

Ook de zaterdagformatie van Westlandia kwam afgelopen weekend – vanwege jubileumactiviteiten -niet in actie. Door de overwinning van SVC’08 schoven de Westlanders door naar plek drie. Westlandia speelt komend weekend uit in Vlaardingen tegen CION.

Tot slot Wilhelmus. Na het verlies in de belangrijke wedstrijd tegen HMSH ging het afgelopen speelronde ook niet veel beter. Thuis werd er met 1-3 verloren van CION. Komend weekend staat er ook geen makkelijke wedstrijd op het programma tegen Berkel.

Lees verder