Warming-up zondag 1B: TAC’90 bindt strijd aan met onbekende tegenstander

Met twee overwinningen op rij is TAC’90 de afgelopen twee weken een aantal plaatsen geklommen op de ranglijst. Nu reist de formatie trainer Arie van der Padt (foto) naar Goirle om VOAB te bestrijden. Ook de thuisploeg klom door twee achtereenvolgende zege een aantal plaatsen.

Tekst: Roland van der Linden

De verschillen zijn nog klein op de ranglijst. Door de overwinningen op rksv Heeze en Sarto staat TAC’90 op een zevende plaats. Tegenstander VOAB heeft een punt minder en staat op een tiende plaats. Beide teams kunnen bij een zege richting de top van de ranglijst klimmen, maar bij een nederlaag ook snel weer in degradatienood zijn. De top vier van de ranglijst speelt tegen elkaar.

Informatie

Trainer Van der Padt: ,,Maar dit is allemaal hopen, misschien zou kunnen dat…. We moeten eerst zelf maar zien te winnen en daarna kijken we pas weer verder. De trainer van TAC’90 geeft aan nog niet veel van de tegenstander te weten en verwacht nog informatie over de komende opponent te krijgen. Wel is duidelijk dat VOAB, net als veel ploegen uit de omgeving van Brabant, vanuit een gesloten formatie speelt.

VOAB won enigszins onverwacht ook haar laatste twee duels net als TAC’90. Beide ploegen zullen dus gemotiveerd zijn om er drie op een rij van te maken.

Lees verder