Forum Sport heeft crisisberaad naar aanleiding van beslaglegging

Een deurwaarder van deurwaarderskantoor BoitenLuhrs uit Rijswijk heeft vrijdagavond een ‘Derdenbeslag’ gelegd op de (mogelijke) vrijwilligersvergoeding van een bestuurslid van zowel Forum Sport als stichting Forza, meldt het Voorburgs Dagblad.

Voorzitter Mark van den Honert en Forza-bestuurslid Jean Nederlof zijn vrijdag in het bezit gesteld van de stukken. ‘Derden Beslag’ is een beslag op een betalingsverplichting van een externe partij aan de schuldenaar.

Opdracht

Robin van der Zwan, directeur van Trust and Law Incassoservices hierover in het Voorburgs Dagblad: ,,Wij hebben de deurwaarder opdracht gegeven om dit ‘Derdenbeslag bij Forum Sport uit te voeren. Wij doen dit namens meerdere schuldeisers. De hoogte hiervan is inmiddels opgelopen tot meer dan een miljoen euro. Aangezien bestuursleden tegenwoordig vrijwilligersvergoedingen krijgen, hebben we besloten om deze actie te ondernemen en hierop ‘Derdenbeslag’ te leggen.”

Naam

Jean Nederlof, jarenlang voorzitter van Forum Sport en nog steeds actief betrokken bij de vereniging en stichting Forza, reageerde enigszins geschokt. ,,Ik heb met voorzitter Mark van den Honert een ingelast gesprek hierover. Dit is niet prettig voor de naam van onze club”, laat Nederlof weten aan genoemd dagblad.

 

Lees verder