SEV en trainer Kenneth Soechit nemen na dit seizoen afscheid van elkaar

Na vier seizoenen eindigt de samenwerking tussen SEV en hoofdtrainer Kenneth Soechit (foto). Tijdens de gebruikelijke evaluaties blijkt dat zowel SEV als Soechit met veel plezier en in goede verstandhouding terugkijken op de afgelopen jaren.

Toch is het nu tijd voor het afronden van deze samenwerking. Zoals beide partijen stellen: ‘vier jaar is een mooie periode, nu is het tijd om verder te kijken’. De periode dat Kenneth Soechit als hoofdtrainer werkzaam is, wordt flink gekleurd door de twee door Covid 19 gebroken seizoenen.

Maatschappelijk betrokken

Toch werd er op de Kastelenring ook goed gevoetbald. Zo werd vorig seizoen op een haar na de nacompetitie gemist. Soechit maakt, gedreven als altijd, natuurlijk dit seizoen af en streeft daarbij wederom naar een plaats in de nacompetitie. SEV gaat op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer, waarbij niet alleen gekeken wordt naar het technisch/tactische profiel, maar wordt ook gezocht naar een trainer die net als Soechit maatschappelijk betrokken is en deel wordt van de gehele vereniging.  Kenneth Soechit zelf gaat op zoek naar een andere uitdaging.

Lees verder