O23 Divisie 3: Grote zeges voor Graaf Willem II VAC en sv Den Hoorn

In 3C waren de verschillen groot in alle vier de duels. De grootste overwinning kwam op naam van Graaf Willem II VAC, dat zestien doelpunten achter de keeper van FC Boshuizen plaatste. In 3D leden zowel DSVP als OLIVEO een nederlaag.

3e divisie C

VELO boekte haar tiende overwinning ten koste van SVC’08. De club uit Wateringen van trainer Christiaan van Dam (foto) won het uitduel na een 0-2 ruststand met 0-5.  Sietse Fidom, Lars van Winden, Abel Dries, Casper Blonk en Manz Djoeneri schoten VELO naar de ruime overwinning. sv Den Hoorn was tegen Zuid West DH oppermachtig. De Haagse tegenstander werd naar een 7-0 nederlaag gespeeld.

In de ongelijke strijd tegen FC Boshuizen nam Graaf Willem II VAC meteen vanaf het startsignaal de regie in handen. De bezoekers scoorden aan de lopende band en de teller stopte pas bij zestien treffers. Tijn Franz (2x), Titas (2x), Hugo Smeets (2x), Jack Kusters (4x), Jelle, Marijn Evenhuis en Maurits Luyks scoorden voor Graaf Willem II VAC. Ook de tot speler van de maand gekozen Rachid Haynes kon het net drie keer vinden. De arbiter raakte in het duel de tel kwijt en noteerde maar dertien doelpunten.

Wilhelmus keek tegen TAC’90 al snel tegen een achterstand aan door een doelpunt van Mert Dogrusoz. De Wespen kwamen in de twintigste minuut langszij en sloegen vlak voor rust nog twee keer toe: 3-1. In de tweede helft kreeg TAC’90 meteen twee goede kansen, maar kon deze niet verzilveren. Daarna was Wilhelmus de bovenliggende partij en liep de score verder op naar 6-1. Tim Gerla (3x), Joshua Piette, Yannick Goes en Yannick Willems scoorden voor de thuisploeg.

3e divisie D

DSVP werd door EMM’21 met 2-0 aan de zegekar gebonden en blijft met vier punten op de voorlaatste positie staan. Ook OLIVEO heeft vier punten, maar een veel slechter doelsaldo. De wedstrijd bij Jodan Boys eindigde in een 8-1 afstraffing. Noah van der Heijde scoorde de enige treffer voor de formatie uit Pijnacker.