Halve Maan Cup: sv Madestein, DWO en GDA plaatsen zich voor tweede ronde

Tegen een gehavend SVO Buytenpark boekte sv Madestein een eenvoudige overwinning. DWO was sv Loosduinen te slim af en GDA was SEV met duidelijke cijfers de baas in Leidschendam.

sv Madestein – SVO Buytenpark

SVO Buytenpark was niet opgewassen tegen het hoger spelende sv Madestein. Na negentig minuten voetballen stond een 6-1 eindstand op het scorebord. Lexiemar Martina (3x), Adriaan Laurens (2x) en Khalid Kadrouch schoten de thuisploeg naar de ruime overwinning. Het enige doelpunt van het team van trainer Francis Janse kwam op naam van Fabian Bruster.

sv Loosduinen – sv DWO

In de eerste helft werd er niet gescoord op Sportpark Madestein en gingen de teams de rust in met de brilstand op het scorebord. Na de hervatting trokken de bezoekers uit Zoetermeer het duel naar zich toe. Na een doelpunt van Nabile Benali zorgde JP Nocento voor een 0-2 eindstand.

SEV – GDA

Op de Kastelenring ging GDA de rust in met een 0-1 voorsprong. In de 37e minuut opende Jeroen Mantel (foto) de score voor de club uit Loosduinen. Na de thee was het binnen vijf minuten raak voor SEV. Niels van Houwelingen nam de gelijkmaker voor zijn rekening. GDA herpakte zich goed. Jayden van Zoelen, Noa Schoenmaker, Justin Schoenmaker en Rowan Ridderhof zorgden voor een 1-5 overwinning.