RVVB en BAV willen standpunt kenbaar maken aan Tweede Kamer

Aanstaande maandag is er een belangrijk debat in de Tweede Kamer over de begroting. Belangrijk onderdeel van dit debat is de huidige energieprijs en de compensatie voor verenigingen.

Om de urgentie bij de Tweede Kamer duidelijk te maken willen RVVB (Register voor Verenigingsbestuurders) en BAV (Belangenorganisatie Amateur Voetbalverenigingen) bussen inzetten in diverse plaatsen in het land om zo te zien dat wij onze clubs steunen die het moeilijk hebben. Beide organisaties roepen op om aanstaande maandag 28 november met je clubshirt in de bus naar Den Haag te stappen, samen met vrijwilligers en jeugdteams mocht dit haalbaar zijn.

Bussen

Er worden spelersbussen ingezet vanaf verschillende voetbalstadions die allemaal vertrekken naar het ADO Den Haag stadion. Vanaf dit punt vertrekken alle bussen naar het Malieveld om de aandacht te trekken van de landelijke media. Alle bussen moeten om 17.45 uur bij het ADO Den Haag stadion zijn, om vervolgens om 18.00 uur te vertrekken richting het Malieveld. Van 19.00 tot 20.00 uur wordt een gedeelte van het debat gevolgd, maar het is vooral belangrijk dat de voetbal(sport)wereld het gezicht laat zien om de druk op te voeren.

Voor het volgen van het debat is er beperkte toegang. Degenen die zich het eerst aandienen krijgen als eerste toegang. De overige demonstranten blijven op het Malieveld. Alle bussen vertrekken weer om 20.30 uur vanaf het Malieveld naar alle opstaplocaties.

Klik HIER voor meer informatie en om je aan te melden!

Lees verder