Warming-up zaterdag 5B-5C: GSC ESDO moet zich laten gelden tegen ONA

Voor GSC ESDO staat in 5B een kraker op het programma. In Gouda moet het ongenaakbare ONA bestreden worden. Quick heeft een uitduel bij SVO Buytenpark voor de boeg. In 5C gaat DVV Delft proberen om de eerste punten van het seizoen te veroveren.

Tekst: Roland van der Linden

5e klasse B

ONA lijkt in 5B de voornaamste titelkandidaat na acht gewonnen duels op rij en een doelsaldo van +42. GSC ESDO is tot nu toe de enige ploeg die de Gouwenaren kan bijbenen. De Haagse equipe van trainer Ali Boussaboun (foto) boekte zeven overwinningen en kwam alleen bij Gouderak niet verder dan een gelijkspel.

In Delft staat het mooie treffen tussen subtoppers DVC en WIK op de kalender. DVC is wat aan het wegzakken en zal op jacht zijn naar eerherstel. Quick (H) moet op pad naar Zoetermeer om de punten proberen op te halen bij SVO Buytenpark.

In de onderste regionen gaat een aantal regioteams met elkaar de strijd aan. Toofan ontvangt REMO aan de Brinckerinckstraat en Wanica Star moet het opnemen tegen hekkensluiter De Ster. HDV krijgt in het Zuiderpark bezoek van Gouderak.

Lees verder