Warming-up zaterdag 4D-4E: RVC Celeritas en SEV kunnen punten goed gebruiken

Koploper Graaf Willem II VAC speelt een thuisduel tegen NOC Kralingen. RVC Celeritas en SEV ontmoeten elkaar op Sportpark Prinses Irene. In poule E krijgt Maasdijk bezoek van Blijdorp. Voor MSV’71 staat een uitduel bij BZC/Zuiderpark op het programma.

Tekst | Roland van der Linden

4e klasse D

In Rijswijk staat voor RVC Celeritas en SEV een belangrijk duel op het programma. Beide ploegen willen geen puntverlies leiden. SEV staat maar net boven de gevarenzone en RVC Celeritas zou bij een nederlaag de koplopers uit zicht verliezen.

Graaf Willem II VAC heeft de eerste plaats in handen, maar voelt de concurrentie in de nek hijgen. Op de Roggewoning zal alles op alles gezet worden om NOC Kralingen met lege handen naar huis te sturen. FC Zoetermeer zal rekenen op drie punten in het uitduel bij sv Ommoord, dat voorlaatste staat.

Hekkensluiter Haagse Hout zal punten moeten pakken tegen medelaagvlieger Moerkapelle. De Haagse ploeg speelt een uitduel. KSD Marine is gastheer voor Floreant, dat vier plaatsen boven de formatie van trainer Henk Baggerman (foto) staat op de ranglijst.

4e klasse E

Voor Maasdijk is het aanhaken of afhaken in het duel tegen Blijdorp. Dit geldt ook voor de Rotterdamse tegenstander, die net als Maasdijk dertien punten heeft. Het gat met koploper Rotterdam United bedraagt al elf punten. MSV’71 bivakkeert aan de onderkant van de middenmoot en moet angstvallig achteromkijken.

Lees verder