Warming-up zaterdag 2E: HVC’10 hoopt succes door te zetten tegen RKDEO

Na acht speelrondes is er zeker nog niets gespeeld in de tweede klasse E. Bovenaan staat alles nog dicht bij elkaar. Het afgelopen weekend heeft weer geleid tot mooie uitslagen. Maar niet overal werd het einde gehaald. Het duel van RKDEO tegen SVC’08 werd gestaakt.

Tekst: Marlon Taal

RKDEO tegen SVC’08 moest een mooie wedstrijd worden in de strijd voor de bovenste plekken. Ook was de periodetitel in zicht voor de Wassenaarders. Na vijfentwintig minuten werd het duel gestaakt door de leidsman. Wanneer de wedstrijd wordt uitgespeeld is niet bekend. Voor het komend weekend mag RKDEO zich op gaan maken voor een uitwedstrijd tegen HVC’10. SVC’08 speelt thuis tegen het kwakkelende HMSH.

Beterschap

HVC’10, de ploeg uit Hoek van Holland, boekte een knappe zege uit tegen Full Speed. Met deze overwinning op zak heeft het team van trainer Piet Boon (foto) in ieder geval een kleine voorsprong opgebouwd ten opzichte van de hekkensluiter. Met een goed gevoel zal worden afgetrapt tegen RKDEO. Full Speed belooft beterschap na de thuisnederlaag tegen HVC’10. De ploeg uit Delft reist af naar Vlaardingen om het op te nemen tegen CWO.

HMSH kwam afgelopen weekend in actie tegen Vitesse Delft. Met een overwinning op zak tegen Wilhelmus hoopte de Haagse ploeg dit te kunnen voortzetten. Maar thuis ging het onderuit met 1-3. Tegenstander Vitesse Delft mag het thuis opnemen tegen het Vlaardingse CION van de Haagse trainer Ricky van den Bergh.

Derby

De streekderby tussen FC Skillz en Concordia eindigde zonder treffers, waardoor beide teams op veertien punten bleven steken. De mannen uit Wateringse Veld hebben dan wel een wedstrijd minder gespeeld dan Concordia. FC Skillz reist af naar Vlaardingen en treft VFC. Concordia gaat op bezoek bij de hekkensluiter Wilhelmus. De ploeg uit Den Haag was ook in Berkel niet sterk genoeg en ging met 3-0 onderuit.

Tot slot Westlandia. De Westlanders verlieten het veld na negentig minuten met lege handen tegen CION. Op Sportpark De Hoge Bomen wordt zaterdag door de Naaldwijkers om 15.00 uur afgetrapt tegen Berkel.

 

Lees verder