Warming-up 3A/3C/3D: DWO hoopt zich te herstellen tegen Nieuwkoop

DWO is in 3A het even helemaal kwijt. De ploeg van Dennis Olman (foto) verloor afgelopen zaterdag voor de tweede maal op rij. Oliveo heeft in 3C de eerste periode gewonnen. De 4-1 overwinning op Soccer Boys was hiervoor voldoende. VDL staat in 3D nog steeds op de laatste plaats.

Tekst: Hans Kulk

3e klasse A

DWO is in 3A het even helemaal kwijt. De ploeg van Dennis Olman verloor afgelopen zaterdag voor de tweede maal op rij. Nu was RKDES te sterk: 3-1. Stompwijk’92 kreeg een pak slaag in Koudekerk: 8-1. Blauw-Zwart won met 1-3 bij SCW.

Komend weekend wederom geen gemakkelijke duels voor de regioploegen. Nummer vier DWO speelt een thuisduel tegen nummer vijf Nieuwkoop. Pakt de ploeg van Olman de draad weer op? Ook Blauw-Zwart wacht een zware kluif. Koploper Aarlanderveen komt in Wassenaar op de Schulpwei op bezoek. Voor het zwak presterende Stompwijk’92 is nummer drie Lugdunum de eerstvolgende tegenstander.

3e klasse C

Oliveo heeft de eerste periode gewonnen. De 4-1 overwinning op Soccer Boys was hiervoor voldoende. Ook de andere regioploegen presteerden naar behoren. SEP won voor het eerst dit seizoen. De ploeg van Marcel de Letter versloeg FC IJsselmonde: 3-1.

Koploper Oliveo gaat zaterdagmiddag op bezoek bij DHL, dat afgelopen weekend ook won (3-2 tegen Reeuwijk). De ploeg van Willem van der Smit is dit seizoen nog altijd ongeslagen. Buurman DSVP, vierde op de ranglijst, ontvangt nummer drie LMO, dat slechts één punt meer heeft. SEP gaat opnieuw voor een driepunter, maar dan moet in Rotterdam Charlois worden verslagen. Moeilijk, maar niet onmogelijk. Ook Ariston’80 reist af naar ‘010’. FC Maense is gastheer voor de Delftenaren.

3e klasse D

Het op de laatste (veertiende) plaats staande VDL deed afgelopen weekend slechte zaken door thuis met 1-4 van Sportclub Botlek (twaalfde) te verliezen. De Maassluissenaren staan hierdoor nog steeds op de laatste plaats in de derde klasse D. Aanstaande zaterdag gaat de ploeg van trainer Henk Salari op bezoek bij het drie plaatsen hogerstaande Delta Sport.

Lees verder