Martijn Lagendijk nieuwe hoofdtrainer bij Rijnsburgse Boys

Het net als Scheveningen in de Tweede Divisie uitkomende Rijnsburgse Boys heeft in Martijn Langendijk (foto) een nieuwe hoofdtrainer voor volgend seizoen gevonden. Hij neemt op sportpark Middelmors het stokje over van Henk Wisman.

Langendijk (42) is momenteel bezig aan zijn eerste seizoen bij zondageersteklasser sv Hillegom. Eerder was hij werkzaam bij Teylingen en jeugdtrainer bij HFC Haarlem, Koninklijke HFC en EDO. Verder was hij ook actief bij het tweede team van Ter Leede, waar hij ook zelf jarenlang deel uitmaakte van het eerste elftal.

Trein

,,Als er een trein als Rijnsburgse Boys voorbij komt, kun je die niet voorbij laten gaan”, laat Martijn Lagendijk weten op de site van ‘de Uien’. ,,Ik ben niet iemand die snel van club wisselt en maak graag af waar ik mee ben begonnen, maar deze kans moet ik pakken. Dat begrijpt mijn huidige club Hillegom ook. Ik heb vorig seizoen fijn gewerkt in Rijnsburg, dus dat we nu weer bij elkaar komen, is prachtig. Rijnsburgse Boys is niet alleen top qua prestaties, maar ook qua organisatie en accommodatie.”

(Foto: Rijnsburgse Boys)

Lees verder